A Családbarát Médiáért-díj áprilisi jelöltje
A Családbarát Médiáért-díj áprilisi jelöltje

Szemere Katalin, a NOLTV szerkesztő-riportere a Chili a szembe gasztrosorozat Káposztás lepény című adásával lett a hónap jelöltje. Az adásban egy gyengénlátó háziasszony, Dr. Ozvári-Lukács Réka mutatja meg, hogyan készíti a gyerekei kedvenc ételét, a káposztás lepényt.


Tovább »
2014/4.
Szemere Katalin
Káposztás lepény
Szemere Katalin
2014/3.
V. Nagy Viktória
A család az első
V. Nagy Viktória
2014/2.
Kapin Viktória
Magányügyeink
Kapin Viktória
2014/1.
Rudas Gábor
Szakadék, amely híd is lehetne
Rudas Gábor
Év étterme gála, melyen a különleges macaron-kollekcióból származó bevétel a Média a Családért Alapítvány munkáját támogatja

Év étterme gála, melyen a különleges macaron-kollekcióból származó bevétel a Média a Családért Alapítvány munkáját támogatja

Március 3-án este a Hennessy-Dining Guide Év Étterme díjátadó gáláján összegyűlt a magyar gasztronómiai élet legjava. Az Év Étterme címet az Onyx érdemelte ki, de a Sofitel Paris Budapest Éttermében több elismerés is gazdára talált. A Dining Guide főszerkesztője, Vajda Péter a díjak kapcsán kiemelte, egy-egy külföldi látogatás legerősebb emlékei minden bizonnyal az adott országban tapasztalt ízek, ételek: „Ételeinken keresztül azonosítanak bennünket, magyarokat is. Tehát őriznünk és rendületlenül fejlesztenünk kell a magyar gasztronómiai kultúrát. Ezzel a szándékkal osztottuk ki ismét a tíz legjobb magyar étteremnek járó díjat.”


Tovább »
Hennessy- Dining Guide Év Étterme díjátadó gála

 

Március 3-án, a Hennessy- Dining Guide Év Étterme díjátadó gáláján kiderül, melyik a 10 legjobb magyar étterem. Az eseményen több elismerés is gazdára talál majd. Jeremy Cayron jóvoltából pedig egy Hennessy konyakkal ízesített limitált macaron kollekció is készül, melyből egy összeállítás a helyszínen is megvásárolható lesz. A bevétel a Média a Családért Alapítvány munkáját támogatja majd.

Díjaztuk a családbarát médiát!

2014. január 23-án a 21 Étteremben, Lévai Anikót helyettesítve Orbán Viktor adta át a Családbarát Médiáért-díj 2013-at. Lévai Anikó ausztriai útjáról utazott volna haza az átadóra, de az időjárási viszonyok ezt nem tették lehetővé.

 

A díjak átadása előtt Szám Katalin, a Képmás magazin főszerkesztője beszélt a díj megalapításáról, és céljáról, majd dr. Aczél Petra, a zsűri elnöke mondott beszédet, és ismertetette a döntés szempontjait.

 

A díjátadót Orbán Viktor nyitotta meg. 


 Díjaztuk a családbarát médiát!             Díjaztuk a családbarát médiát!                                

 

A szakmai zsűri döntése alapján a Családbarát Médiáért-díj 2013 elnyerője Horváth Ágnes, a Lánchíd Rádió munkatársa.

Hírek »
Képmás
Tovább a Képmás oldalára »
Kapcsolat
© Copyright 2012 Média a Családért Alapítvány